Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic MERCK

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Felhívás a Magyar Kardiológusok Társasága tagjainak!
  2019.01.09. - MKT - Hírkategória: Általános

  Kedves Kollégák!

  Szeretnénk figyelmüket felhívni arra, hogy az MKT Tudományos Kongresszusának végleges időpontja 2019. május 3-5. (péntek, szombat, vasárnap), helyszínek: Hotel Füred Spa & Conference-ben (8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 20.) és a Flamingó Wellness és Konferencia Hotelben (8230 Balatonfüred, Széchenyi István u. 16.) kerül megrendezésre.

  Az absztrakt beküldési határidő: 2019. január 15.
  A határidő betartása az idén különösen fontos a kongresszus korai időpontjára való tekintettel!

   A 2019. évi tavaszi tudományos kongresszusra javasolt témák a rendezvény oldalán megtalálhatók. (www.mkardio.hu/mkt2019)

  A Magyar Kardiológusok Társasága a kardiológia bármely területéről - a határterületeket is beleértve - vár előadás/poszter absztraktokat.

   

  Előadás/poszter csak abban az esetben mutatható be, ha az első szerző a Társaság aktív tagja és 2019. évi tagdíja is rendezve van.

   

  Elnökségi határozat alapján minden résztvevő első szerzőként csak egy tudományos előadást vagy posztert prezentálhat, s a Magyar Kardiológusok Társasága tudományos szimpóziumán háromszor szerepelhet.

   

  A 2019. évi Balatonfüredi Kongresszusra a tavalyi évhez hasonlóan kizárólag online jelentkezhet a www.mkardio.hu web oldalunkon keresztül. A jelentkezést előreláthatólag 2019. január közepén indítjuk és április elején zárjuk le.

    

  Szívélyes üdvözlettel:
  Prof. Dr. Tóth Kálmán
  az MKT elnöke

Vissza