Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Felhívás és értesítő: nemzetközi orvos-képzőművész kiállítás-sorozat
  2017.11.03. - MKT - Hírkategória: Általános

  2018. május 12: Zágráb, Horvátország

  Az egészségügyben dolgozókról kizárólag a gyógyítás jut általában az emberek eszébe, azonban az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, tudományos kutatók, ápolók, asszisztensek és egyéb szakdolgozók közül viszonylag sokan vannak, akik kevés szabadidejükben, általában kedvtelésből, saját vagy szűkebb környezetük szórakoztatására képző- vagy előadó-művészeti tevékenységet is folytatnak: festenek, szobrászkodnak, avagy netalán valamilyen zenei hangszeren játszanak, énekelnek.

  Az Asklepios-Med célul tűzte ki, hogy a művészetben is aktív kollégák részére kulturális múlttal rendelkező helységekben orvos-képzőművész kiállításokat, illetve orvos-muzsikus koncerteket szervezzünk. Mindezzel kizárólag non-profit módon a magyar orvosok másik, művészi arcának – mint az egészségügy „rejtett kincsének” – széles körű bemutatását segítenénk.

  Kiállítás-sorozatunk következő állomásának a művészetek, a kultúra és a tudomány, valamint a turizmus egyik kiemelkedő európai fővárosa, Zágráb ad otthont 2018. május 12-i kezdéssel, melyre ezúton szeretném nagyon sok szeretettel meghívni, ahol:


  1. Bármilyen képző-művészeti alkotás bemutatható (festmény, szobor, kis-plasztika, ékszerek, míves használati tárgyak, fotó, stb): semmiféle „szelekció”, elő-bírálat, versenyeztetés, pályázati kiválogatás, avagy „cenzúra” nincs.

  2. A rendezvény abszolút non-profit módon kerül megrendezésre: teljesen térítés-mentes a részvétel, azaz mind a művek kiállítása, mind pedig a közönség soraiban történő megjelenés mindenki számára ingyenes.

  3. A nemében egyedül-álló kiállításunkra a világ minden tájáról várunk művész-kollégákat, így hazai és külföldi orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal szakmai, valamint kulturális kapcsolat felvételére is lehetőség nyílik.

  4. További információ és komplett jelentkezési anyag elektronikusan a palotas@asklepios-med.eu e-mail címen kérhető (jelentkezési határidő: 2018. január 31).

   

  Tisztelettel:
  prof. dr. Palotás András
  alapító és vezető

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

  ASKLEPIOS-MED - Felhívás 
  pdf
   2017.12.05. 0,221 Mb

Vissza