Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Ingyenes regisztráció a 2017-es ESC kongresszusra (Barcelona, 2017. 08.26-08.30.) - Már nem feltétel, hogy "a pályázó még nem vett részt ESC kongresszuson
  2017.04.05. - MKT - Hírkategória: Általános

  A Cardiologists of Tomorrow program keretében ingyenes barcelonai kongresszusi regisztrációban részesülhetnek azok a fiatal kollégák, akik tagjai a Magyar Kardiológusok Társaságának és még nem töltötték be a 36. életévüket vagy képzésben vesznek részt. Az arra vonatkozó feltételt, miszerint a pályázó még nem vett részt ESC kongresszuson, a kevés jelentkező miatt elengedte az európai társaság. 

  Az érdeklődők az MKT titkárságon Czétényi Tündénél jelentkezhetnek április 19-ig, az international@mkardio.hu email címen. A jelentkezők a következő adataikat küldjék el emailben: születési hely és idő, ESC kártyaszám, email cím és munkahely. A jelentkezés további feltétele az escardio-org honlapon MyESC profil készítése.

   

  (A pályázat csak a kongresszusi regisztrációra vonatkozik. A kongresszusi részvétel további felmerülő költségeit (utazás, szállás stb) a jelentkezőnek önállóan kell fedeznie.)

Vissza