Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Medicina TOP - 'Kiváló Kardiológiai osztály - 2016' pályázat
  2016.06.06. - MKT - Hírkategória: Általános
  2016-ban  a korszerű kardiológiai ellátás alapját és hátterét biztosító non-invazív kardiológiai osztályok pályázatait várjuk!

  Az idén negyedik alkalommal jelenik meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, a Magyar Kórházszövetség, a MOTESZ, az Orvos Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv.
  A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló Kardiológiai osztály " címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.
  medicinat top 2016 pályázatA szív- és érrendszeri megbetegedések és a betegségek okozta halálozás az utóbbi években tapasztalt kedvező tendenciák ellenére is a dobogós helyen állnak Magyarországon. A bekövetkezett kedvező változások a hazai intézményrendszer fejlesztésének, az új orvosi technológiák és terápiák alkalmazásának, a kardiológiai betegek gondozásának, rehabilitációjának és a nemzetközileg is elismert magyar szakemberek tudásának, munkájának eredménye. Ezt a munkát szeretné elismerni a Medicina évkönyv kiadásához kapcsolódó pályázat.

  A nyertes kardiológiai osztály/intézmény 1 millió forint összegű díjazásban részesül.
   
  A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke.
  A zsűri tagjai: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnök-helyettes, Prof. Dr. Tímár József, a MOTESZ elnöke.

  Reméljük, hogy a kardiológus szakma is megtisztelt bennünket a pályázaton való részvételével, amelynek eredményhirdetése és díjátadása várhatóan 2016. október 14-én lesz a könyvbemutatóval egybekötött V. Egészségügyi miniszteri csúcstalálkozón, amelyet Gálaest követ. 

  A pályázatokat kérjük, hogy a Magyar Kardiológusok Társasága címére küldjék el 2016. július 31-ig. (email: titkarsag@mkardio.org)

  Budapest, 2016-06-02.

  A  részletes pályázati felhívás és a kérdőív letölthető az alábbi dokumentumból.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

  Medicina TOP - 'Kiváló Kardiológiai osztály - 2016' pályázat - FELHÍVÁS 
  pdf
   2016.06.03. 0,045 Mb
  Medicina TOP - 'Kiváló Kardiológiai osztály - 2016' pályázat - KÉRDŐÍV 
  docx
   2016.06.03. 0,022 Mb

Vissza