Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Prof. Dr. Lozsádi Károly és Prof. Dr. Merkely Béla nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetésben részesült!
  2016.03.16. - MKT - Hírkategória: Általános
  Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából A Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetést adományozta a Magyar kardiológusok Társasága két korábbi elnökének, Dr..Lozsádi Károly és Dr. Merkely Béla professzor úrnak. 
  Forrás: www.blikk.hu
  PROF. LOZSÁDI KÁROLY, az orvostudomány doktora, az Országos Kardiológiai Intézet volt főigazgatója, a Semmelweis Egyetem professor emeritusa részére, a hazai csecsemő- és gyermekkardiológia, illetve szívsebészet terén egyedülállóan értékes szakmai munkája, valamint a gyermekkardiológiai centrum megvalósítása érdekében végzett elsőrangú vezetői tevékenysége elismeréseként,

  PROF. MERKELY BÉLA, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Semmelweis Egyetem Klinikai Központjának elnöke, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettese, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatója, az Általános Orvostudományi Kar Kardiológiai Központja Kardiológiai Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára, a Kardiológiai Szakmai Tanács elnöke részére, nemzetközileg is nagyra értékelt kardiológiai kutatási eredményei, illetve a szakmai és tudományos utánpótlás-nevelés, továbbá tehetséggondozás iránt elhivatott oktatómunkája, valamint kiemelkedően eredményes intézményvezetői és elkötelezett szakmai közéleti tevékenysége elismeréseként részesült a magas állami kitüntetésben.

  A kitüntetéshez ezúton is gratulálunk!

Vissza