Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Az MKT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Medicina TOP - 'Kiváló Kardiológiai osztály – 2015' pályázat - határidő meghosszabbítva!
  2015.08.17. - MKT - Hírkategória: Általános
  Ismét pályázati lehetőség - idén elsősorban a non-invazív kardiológiai osztályok számára!

  Az idén harmadik alkalommal jelenik meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, a Magyar Kórházszövetség, a MOTESZ, az Orvos Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv. A könyvhöz kapcsolódóan „Kiváló Kardiológiai osztály – 2015” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága.

  A szív- és érrendszeri megbetegedések és a betegségek okozta halálozás az utóbbi években tapasztalt kedvező tendenciák ellenére is a dobogós helyen állnak Magyarországon. A bekövetkezett kedvező változások a hazai intézményrendszer fejlesztésének, az új orvosi technológiák és terápiák alkalmazásának, a kardiológiai betegek gondozásának, rehabilitációjának és a nemzetközileg is elismert magyar szakemberek tudásának, munkájának eredménye. Ezt a munkát szeretné elismerni a Medicina évkönyv kiadásához kapcsolódó pályázat.

  Az elmúlt évben már kiírtunk egy pályázatot a kardiológiai szakma számára. Az idén előtérbe kerül a noninvazív ellátás. A kardiológiai osztályok mellett a kórházak, a gyógyszertárak, a gyógyszer- és orvostechnológia ipar számára is írtunk ki pályázatot, amelyeket elismert szakemberekből álló zsűri értékelt, és az idén is értékel. A kardiológiai díjhoz 1 millió forint összegű támogatás is társul.

  A zsűri elnöke: Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke. Tagjai: Prof. Dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, Prof. Dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, Prof. Dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszertudományi Társaság elnöke, Dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség elnöke, Prof. Dr. Tímár József, a MOTESZ elnöke.

  Reméljük, hogy a kardiológus szakma is megtisztelt bennünket a pályázaton való részvételével, amelynek eredményhirdetése és díjátadása várhatóan 2015. október 9-én lesz a könyvbemutatóval egybekötött IV. Egészségügyi miniszteri csúcstalálkozón, amelyet Gálaest követ. 

  A pályázatokat a Magyar Kardiológusok Társasága címére kérjük küldeni 2015. szeptember 10-ig! (email: titkarsag@mkardio.org).

  A  részletes pályázati felhívás és a kérdőív letölthető a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

  Medicina TOP - 'Kiváló Kardiológiai osztály – 2015' pályázat! - FELHÍVÁS 
  pdf
   2015.06.26. 0,215 Mb
  Medicina TOP - 'Kiváló Kardiológiai osztály – 2015' pályázat! - Non-invazív kardiológia kórházi ellátásának kérdőíve 
  docx
   2015.06.26. 0,02 Mb

Vissza