Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD
Kongresszusok, rendezvények
MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport és Central European Conference on Non-Invasive Cardiovascular Imaging közös tudományos ülése
Rendezvény kezdete: 2018.10.10.Rendezvény vége: 2018.10.13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Margitsziget

Tisztelt Kongresszusi Résztvevők!
Kedves Kollégák!

Szeretettel köszöntöm az MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoport IV. Kongresszusának résztvevőit. Nagy öröm számomra, hogy tudományos ülésünket idén a Közép-Európai Kardiovaszkuláris Képalkotó Kongresszussal közösen szerveztük, tovább emelve rendezvényünk nemzetközi jelentőségét. A kongresszus első fele angol, második fele magyar nyelvű. Az előadásokat a nemzetközi élvonalba tartozó északamerikai, európai és hazai kutatók, gyakorló kardiológusok és radiológusok tartják.

Képalkotó kongresszusunkon idén először előzetes regisztrációhoz kötött szív-CT és Echo workshopokat is szervezünk, melyeken a résztvevők gyakorlati oktatással egybekötött interaktív esetbemutatások segítségével mélyíthetik el szakmai tudásukat. A szív-CT workshopon való részvétellel és a szív-CT témájú előadások meghallgatásával 1-es színtű szív-CT képesítést nyújtunk. A workshopokon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött a limitált hallgatói létszám miatt. A regisztrációs felület a rendezvényünk honlapjáról érhető el a www.convention.hu címen.

A kongresszus további különlegessége a rendezvény helyszíne. Budapesten, a Margitsziget parkos részén zavartalan körülmények között gazdagíthatjuk tudásunkat. Bízom benne, hogy az interdiszciplinaritás, a multimodális szekciók, a hazai és külföldi résztvevők, valamint a margitszigeti helyszín insipiráló közeget teremtenek a tudományos eszmecseréhez és új kollaborációk kialakításához. Remélem, hogy mindenki pozitív élményekkel és új tudással gazdagodik és hazatérve még nagyobb örömmel folytatja a betegellátást és a kutatást.

Tisztelettel,
Dr. Maurovich-Horvat Pál, PhD, MPH
MKT Kardiovaszkuláris Képalkotó Munkacsoportjának elnöke

Absztraktbeküldési határidő: 2018. szeptember 27.
Jelentkezési határidő: 2018. október 03.

További információ, regisztráció a rendezvény oldalán, valamint a kapcsolódó dokumentumok alatt.