Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZeneca BAYER egis Medtronic Novartis

XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok 2020

Időpont
2020. szeptember 25-26.
Helyszín
Online
 • Tisztelt Érdeklődők! Kedves Kollégák!

  Amint arról már előzetesen hírt adtunk, Kásler Miklós miniszter úr rendelete értelmében jelenleg az orvosi kongresszusokat kizárólag online formában lehet megrendezni, így a XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok is online módon, ZOOM rendszeren keresztül lesz megtartva.
  Az online programon való részvétel ingyenes, de továbbra is regisztrációhoz kötött, melyet az újra megnyitott online felületen tudnak megtenni.
  A konferencia szakvizsga előkészítő tanfolyamként elszámolható, ennek megszerzéséhez mindkét kongresszusi napon be kell jelentkezni az előadásokra. A regisztrált résztvevők részére e-mailben megküldésre kerül a rendszerre vonatkozó használati útmutató, ill. a belépéshez szükséges ZOOM meghívó.

  Szeretettel várjuk jelentkezését!

  Dr. Szegedi Nándor
  az MKT Ifjúsági Bizottság elnöke

Program

Tisztelt Kardiológus Kollégák!A Magyar Kardiológusok Társasága Ifjúsági Bizottságának szervezésében változatlan időpontban 2020. szeptember 25-26. között kerül megrendezésre a XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok, online módon, ZOOM rendszeren keresztül.
A regisztrált résztvevők részére e-mailben megküldésre kerül a rendszerre vonatkozó használati útmutató, ill. a belépéshez szükséges ZOOM meghívó.


Dr. Szegedi Nándor
az MKT Ifjúsági Bizottságának Elnöke

Határidők

 • Rendezvény időpontja: 2020. szeptember 25-26.
 • Jelentkezés kezdete: 2020. július 13.
 • Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 22. 24:00

Jelentkezés

Az online programon való részvétel ingyenes, de továbbra is regisztrációhoz kötött, melyet az újra megnyitott online felületen tudnak megtenni.

Amennyiben az őszi időpontra már regisztráltak és részvételi szándékukat továbbra is fenntartják, úgy kérjük jelezzenek vissza a titkarsag@mkardio.org e-mail címre.

A már kifizetett regisztrációs díjakat visszautaljuk függetlenül attól, hogy fenntartja-e részvételi szándékát vagy sem.

A regisztrált kísérők kongresszuson történő részvételét töröljük, így abban az esetben ha a ők is részt kívánnak venni az online kongresszuson, úgy új regisztrációt kell indítaniuk a fent megjelölt felületen.

Figyelem!
A konferencia szakvizsga előkészítő tanfolyamként elszámolható, ennek megszerzéséhez mindkét kongresszusi napon be kell jelentkezni az előadásokra.

Köszönjük megértésüket és várjuk visszajelzésüket és/vagy regisztrációjukat legkésőbb 2020. szeptember 22. 24:00 óráig!


A KONGRESSZUSI JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Jelen tájékoztató célja a Magyar Kardiológusok Társasága XXVII. Ifjúsági Kardiológus Napok (online) elnevezésű konferenciájának (a továbbiakban: rendezvény) lebonyolításához szükséges személyes adatok kezelésével kapcsolatban felmerülő lényeges adatkezelési körülmények ismertetése az Európai Parlament és a Tanács 2016/679/EU Rendelete (Általános Adatvédelmi Rendelet, a továbbiakban: GDPR) rendelkezéseivel összhangban.
Jelen Adatkezelési tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor a Magyar Kardiológusok Társasága különösen figyelemmel volt a GDPR és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.5.§ (1) a),) rendelkezéseire.

Részletesen

Mi az adatkezelés célja és jogalapja?
Ki az adatkezelő és ki az adatfeldolgozó személye?
Milyen adatokat kezelnek rólam?
Meddig kezelik ezeket az adataimat?
A résztvevő (érintett) személyes adatainak továbbítása
Szeretnék tájékoztatást kérni a rólam kezelt adatokról. Hova fordulhatok?
Hibásak a rólam kezelt adatok. Mit tehetek?
Szeretném kérni az adataim zárolását vagy törlését. Mit tehetek?
Szeretnék tiltakozni az adataim kezelése ellen. Mikor van erre lehetőségem és milyen formában tehetem meg?
Hova fordulhatok jogorvoslatért?

Budapest, 2020. július 13.
Magyar Kardiológusok Társasága