Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

AstraZenecaBAYERegisMedtronicMERCKMSD

Partnereink

Teva Gyógyszergyár Zrt.


Segítjük betegeinket abban, hogy jobb és egészségesebb életet élhessenek

A Teva a világ legnagyobb generikus gyógyszergyártója, mely több mint 100 éves tapasztalatával fejleszti, gyártja és értékesíti termékeit. Portfóliójába - a generikus gyógyszerek mellett - számos originális termék, vény nélkül kapható gyógyszer, élelmiszer kiegészítő és gyógyászati segédeszköz is tartozik. Kiemelkedő minőségű termékeivel több, mint 60 országban, naponta 200 millió beteget kezelnek, lehetővé téve számukra a gyógyulást és a jobb életminőséget.

Világszerte 40 000 munkatársunk összehangolt munkájának köszönhetően mára a világ legnagyobb generikus gyógyszergyártójává váltunk. Termékportfóliónkban több, mint 1800 molekula szerepel és 2017-ben világszerte 550-nél több terápiás megoldást kínáltunk. Vállalatunknak 33 országban van gyártó helye, és 18 országban kutatás-fejlesztési központja. Közülük Magyarország kiemelten fontos a globális gyártás és kutatás-fejlesztés szempontjából.

A hazai piac egyik vezető gyógyszergyártó és –forgalmazó nagyvállalata

Hazánkban a Teva 25 éve van jelen és a hazai gyógyszerpiac egyik vezető vállalata, mely 2017-ben a legtöbb doboz gyógyszert forgalmazta Magyarországon. A vállalat eddig több mint 230 milliárd forintot ruházott be a hazai piacon, neve pedig összeforrt a minőségi, megfizethető árú készítményekkel és széles termékportfólióval, mely termékek többek között a szív, és- érrendszeri, az emésztőszervi, az urológiai, és az onkológiai betegségek kezelésében nyújtanak segítséget. Emellett az egészség megőrzésében jelentős szerepet játszó vitaminjainak és étrend-kiegészítőinek, a fogápolás,- és babaápolási termékeinek is évek óta bizalmat szavaznak a vásárlók.

A Teva debreceni és sajóbábonyi üzemében a kutatás-fejlesztési tevékenységtől az alapanyag-gyártáson keresztül a kész gyógyszergyártásig és törzskönyvezésig számos tevékenység folyik. A Teva magyarországi gyártóüzemeiből európai, amerikai és más piacokra is exportál, ezzel munkát adva több mint 2000 hazai munkavállalónak.

Partner az egészségvédelemben, partner az oktatásban

A Teva évek óta elkötelezett támogatója Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának és számos más módon segíti a magyar betegek kezelését és gyógyítását.

A magasan képzett fiatalok a gazdaság motorjai. Ezért 2017-ben együttműködési megállapodást írt alá a Teva Gyógyszergyár Zrt. a Debreceni Szakképzési Centrummal, a Debreceni SZC Vegyipari Szakgimnáziummal és a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával Teva Osztály indításáról.

TEVAgy a Hős!

A Teva Gyógyszergyár Zrt. egészségnevelési programja a Magyar Kardiológusok Társaságának szakmai felügyeletével jött létre. A TEVAgy a Hős! program küldetése, hogy az újraélesztés módszerének széles körben történő oktatásával bárkiből életmentő hős válhasson.

Kapcsolat:
TEVA Gyógyszergyár Zrt.

Kereskedelem:
Vision Towers
1134 Budapest, Váci út 29.
+36 1 288 6400

Gyógyszergyár:
4042 Debrecen,
Pallagi út 13.
+36 52 515 100

3792 Sajóbábony,
Ipartelep
+36 46 549-000

www.tevapharm.com
www.teva.hu
www.tevagyahos.hu

HU/CARD/18/0009
Lezárás dátuma: 2018. június 1.
+Kapcsolódó dokumentumok