Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kiemelt támogatóink

gyógyszeripari információk

Partnereink

gyógyszeripari információk

BAYERegisMedtronicMERCKMSDTEVAAstraZeneca

Az MKT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Pozitívan, hitelesen - elindult a Szívderítő
  2014.09.25. - MKT, Kéky Kira - Hírkategória: Általános
  Nagy vállalkozásba kezdünk. Kezdtünk - írom szándékosan - mert Önök benne vannak ebben az új oldalban, az Origo égisze alatt működő http://szivderito.hu oldalban, hiszen minden cikket kardiológus lektorál. Abban is nagyon bízom, hogy számos anyagot, cikket, témajavaslatot kapunk Önöktől, hogy megoszthassuk a legfontosabb, legújabb kardiológiai információkat a betegekkel. Vagy épp egészségesekkel, mert nem titkolt szándékunk, hogy a felvilágosítás eredményeképp (amiben talán majd mi is jeleskedünk) egyszer kevesebb legyen a beteg. Hogy ez baj lenne Önöknek, kardiológusoknak, azt nem gondolnám - tudom, hogy momentán Önök alig győzik a betegellátást.
  Egyébként ebben is tudunk majd segíteni: a rendelésen nyugodtan mondják meg a pácienseiknek, hogy olvasgassák a Szívderítő oldalt, onnan biztosan hiteles információkhoz jutnak. Bízom benne, hogy Önök közül egyre csatlakoznak majd a szakértői csapatunkhoz is, illetve tagjai lesznek az oldalon létrejövő közösségeknek, lájkolják a Facebook oldalunkat.  https://www.facebook.com/szivderito  

  A Szívderítő oldal foglalkozik a megelőzéssel (sport, táplálkozás, életmód, lélek), a keringési betegségekkel, a vizsgálatokkal, beavatkozásokkal, a médiatárban visszanézhetők mostantól a társaság tagjainak televíziós szereplései és lesznek saját videóink, a receptek között dietetikus által ajánlott ételeket találnak; a közösség fülön pedig az olvasók és szakemberek önszerveződésére, diskurzusára számítunk.  

  Csatlakozzanak hozzánk!  
  Kéky Kira főszerkesztő

  http://szivderito.hu/

Vissza